Cart0Item(s)

Nemate artikala u svojoj košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Najčešća pitanja

PITANJA O NARUČIVANJU 

Izračun poštarine

Hrvatska: 34,95 kn

Besplatna poštarina za svaku narudžbu iznad 350 kn.

Što je s besplatnom poštarinom?

Bresplatna poštarina za svaku narudžbu iznad 350 kn :)

Prijavi se na e-novosti i primi kod za besplatnu dostavu na prvu kupnju iznad 150 kn.

Ako imate pitanja molimo kontaktirajte: hello@glinasi.hr.  ♥ 

Kad ću dobiti paket?

Trudimo se paketić zapakirati i isporučiti isti dan kad primimo narudžbu, ali paketić će 100 % biti zapakiran u roku od 2 radna dana. Budući da je dostava doista brza, paketić će vjerojatno biti kod vas u roku od 3 – 7 radnih dana. 

Odakle šaljete proizvode?

Svi proizvodi izrađuju se i isporučuju iz malog ateljea od gline usred Slovenije (EU). 

Ne znam da li sam predala narudžbu? Gdje to mogu provjeriti?

Nakon uspješno predane narudžbe poslati ćemo ti e-mail da smo primili tvoju narudžbu u kojem ćeš dobiti i broj narudžbe, popis proizvoda koje si naručio/la i konačnu cijenu tvoj paketića.

Kako ću primiti paket?

Pakete isporučujemo u suradnji s tri pružatelja usluga: DPD, GLS i Pošta , ovisno o vašoj adresi. U posebnim slučajevima zadržavamo pravo promjene dostavne službe, o tome ćete biti obaviješteni e-poštom. Kad se vaša narudžba pošalje, e-poštom ćete dobiti potvrdu o slanju pošiljke i podacima za praćenje paketa. Provjerite nije li poruka završila u neželjenoj pošti.

Kako mogu platiti?

Dostupne su vam 4 mogućnosti.

1. Prva je mogućnost pouzećem ( +7,05 kn) – to znači da paket plaćate gotovinom poštaru kad vam ga uruči. Ako plaćate po isporuci, kurir će vam naplatiti naknadu za plaćanje, koju ćete platiti zajedno s narudžbom. Preporučujemo druge ekonomičnije načine plaćanja (kreditna kartica itd.).

2. Možete odabrati plaćanje putem predračuna , gdje ćemo vam poslati sve naše podatke za prijenos novca, a vi nas tada samo trebate obavijestiti je li narudžba plaćena (kako bismo paket mogli poslati što prije).

3. Svoje glinene vile možete platiti i putem Paypala ili karticom (Visa, MasterCard – 100 % sigurna internetska kupovina zahvaljujući SSL certifikatu.)

Kako mogu pratiti paket?

Paketi se mogu pratiti putem e-pošte ili telefona dostavne službe. Kad paket napusti naše prostorije, e-poštom ćete dobiti obavijest koja sadrži broj i poveznicu za praćenje pošiljke, koju možete pratiti na svakom koraku sve do svojih vrata. Ako ne vidite obavijest, provjerite neželjenu poštu.

Mogu li otkazati narudžbu?

Ako narudžbu želite otkazati prije no što je primite, pošaljite nam e-poruku na hello@glinasi.hr . Ako paket još nije poslan, vratit ćemo vam cijelu otkupnu cijenu, najljepše zahvaliti na vašem vremenu i poslati virtualni zagrljaj :).

POVRAT 

Da li mogu vratiti kupljene proizvode?

Kao kupcu ti pripada pravo da u roku od 14 dana od preuzimanja pošiljke vratiš kupljene proizvode. :)  Pošaljite e-poruku na hello@glinasi.hr i mi ćemo vam pomoći.  

Mogu li vratiti otvorenu i rabljenu kozmetiku?

Svaki proizvod u našoj ponudi izrađen je ručno i u malim količinama, natopljen glinom i ljubavlju. Stoga, ako ga počnete upotrebljavati i predomislite se, proizvod više nećete moći vratiti. Važno nam je da ste zadovoljni iskustvom i oduševljeni kupnjom. Stoga, ako imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi s proizvodima prije nego što ih primite, možete nam se obratiti i rado ćemo vam pomoći. Pošaljite e-poruku na hello@glinasi.hr i mi ćemo vam pomoći.  

Dobio/la sam pogrešan proizvod. Što sada?

Ovakvi slučajevi ne događaju se često, ali se ipak mogu dogoditi. Svi se paketi fotografiraju prije slanja. Što prije pošaljite e-poruku na hello@glinasi.hr i mi ćemo vam pomoći.

Primio/la sam slomljeni paket. Što sada?

Može se dogoditi da je dostavna služba u svojoj žurbi gruba s paketom. Stoga, ako primite oštećen ili slomljen paket, rado ćemo ga zamijeniti. Pošaljite nam sliku paketa na hello@glinasi.hr s brojem narudžbe i detaljima dostave. Dat ćemo sve od sebe da riješimo situaciju. 

Recikliranje?

Naše plastične posude mogu se lako reciklirati putem lokalnih programa za recikliranje, ali smo se udružili i s lokalnim proizvođačima te osmislili program recikliranja da sve naše PP (polipropilen plastika) posudice pretvorimo u lijepe posude za cvijeće. Pošaljite e-poruku na hello@glinasi.hr i mi ćemo vam pomoći. Za 10 čistih vraćenih posudica besplatno šaljemo masku GREY u znak zahvalnosti. 

.

O KUPNJI I NARUČIVANJU NA INTERNETU 

Kôd ne radi. Što sada?

To se može dogoditi ako se za jednu narudžbu upotrijebi više kodova. Ako upotrebljavate samo jedan kôd, obavezno unesite kôd pod „kôd za popust” u odjeljak za potvrdu narudžbe. Ako i dalje ne radi, kontaktirajte nas putem adrese hello@glinasi.com i rado ćemo vam pomoći.

Kako mogu naručiti?

Zaista je jednostavno. Najprije pronađite proizvode koje želite imati kod kuće. Možete upotrijebiti i tražilicu u gornjem desnom kutu (upišite npr. MASKA OD GLINE i pritisnite Enter). Kad pronađete proizvod, kliknite gumb Dodaj u košaricu, a zatim Košarica (naravno, možete pritisnuti i Nastavi kupovinu ako želite dodati još jedan proizvod). Unesite svoje podatke na blagajni, unesite kupon (ako ste već kupovali kod nas, sigurno ga imate). Odaberite vrstu dostave, način plaćanja. Pritisnite gumb ZAVRŠI NARUDŽBU i to je to. Prikazat će se vaš broj narudžbe, a e-poštom ćete primiti potvrdu narudžbe. Ako broj nije prikazan i e-poštom niste primili nikakvu poruku, narudžba nije uspjela. Predlažem da nas u ovom slučaju kontaktirate na hello@glinasi.com  .

SURADNJA

Htjeli biste se pridružiti glinaSi influencerima?

Drago nam je da vas zanima naš program za influencere. Donje podatke pošaljite na hello@glinasi.com i kontaktirat ćemo vas kad budemo imali kampanju koja vam najbolje odgovara.  

1. Ime i prezime:

2. Država:  

3. Adresa e-pošte:

4. Ig:

5. Blog:

6. Vaš omiljeni ritual ljepote: 

Želim prodavati vaše proizvode. Je li to moguće?

Naravno. Imaš trgovinu? Kontaktiraj nas na hello@glinasi.hr kako bi se dogovorili oko moguće suradnje.

Made with pure therapeutic grey clay

Made with pure therapeutic grey clay

Handcrafted with love in Europe

Handcrafted with love in Europe

Pure botanical ingredients

Pure botanical ingredients

Environmentally and animal friendly

Environmentally and animal friendly