Cart0Item(s)

Nemate artikala u svojoj košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Upoznaj Tinu

Upoznaj Tinu

Tina je svoja dugogodišnja iskustva u SPA i wellness centrima spojila sa 70-godišnjom obiteljskom tradicijom obrade gline i stvorila prirodnu kozmetiku na bazi domaće, provjerene i prirodno bogate gline sa silicijem.

Ukratko

 Ja sam mama 2 divna dečka. I zečici Zdravi.  I naravno glinenim vilama tj. kozmetici od gline, koju radim zajedno s Mihom (ocem moje djece – ali još ne mužem). Izrađujemo je prvenstveno za svoju obitelj. Svaki novi proizvod koji nastane stvoren je zato što je nekome u našoj obitelji bio potreban i pomogao mu je. Zato su proizvodi uistinu prirodni, a sastojci koji dopunjuju našu glinu vrhunski. Osim toga, proizvodi imaju slatku vilinsku energiju koja svima koji ih upotrebljavaju odmah na početku izmami osmijeh na lice. 

Moja je priča, međutim, počela negdje između... Naime, rođena sam u obitelji u kojoj je glina prisutna već 70 godina.

Sada zamislite mene, kao djevojčicu od 5 godina, kako gledam ljude koji su nam dolazili iz cijele Slovenije po glinu radi zdravstvenih problema, kao da su pali s Mjeseca – glina se upotrebljava za izradu toplih peći i za izradu posuda, kocki i kuća, a ne stavljamo je na glavu i leđa, ili još gore, da je pijemo? Da, svi koji su došli znali su ispričati priču zašto im je to pomoglo i kako su upotrijebili glinu!

A ja sam i dalje upotrebljavala glinu za moje kućice, gorile i izradu lutkica. Sve dok otac moje prijateljice nije došao po glinu… Jako ju je zaboljela glava... i bol nije prestajala... Zato joj je otac vezao glinu na glavu i ostavio je nekoliko sati svake noći, a na kraju čak i cijelu noć... i glina joj je riješila migrenu! Vau, pa glina pomaže i onima koje poznajem.

Nego, čak ni to nije bilo dovoljno da glinu vidim kao „lijek” koji nalazimo na policama trgovina...

Tijekom studija odradila sam prvu školu masaže (sad im više ne znam broj). Nakon nje sam bila, da se tako izrazim „pečena”. Počela sam raditi kao studentica u raznim salonima, spa centrima i toplicama, gdje se znanje o terapijama, masaži, njezi i upotrebi gline stalno ispreplitalo – barem u jednom tretmanu nudilo se nešto vezano uz glinu. Glina tijekom njege lica, glina u oblikovanju tijela, glina u detoksikaciji, glina u terapiji protiv bolova, glinena kupka u toplicama itd.

I na tom mjestu sve se spojilo u cjelinu.

Počela sam miješati prve kozmetičke i terapijske proizvode... od gline (upravo ono što sam već mnogo puta vidjela kod kuće), ali ovaj put bilo je drugačije. Dodala sam eterično ulje i proizvodi su dobili potpuno novu dimenziju. Dodala sam bilje i dobila kućnu ljekarnu – sve u jednom. 

Sada imamo već cijelu liniju glinene kozmetike za kućnu upotrebu – glinene kupke, glinene maske, glinene pločice za piling, šampone od gline, dezodoranse od gline i još mnogo toga. Autorica sam i prve slovenske knjige o glini GLINA ZA VSAK DAN (GLINA ZA SVAKI DAN) te brojnih članaka u časopisima i na internetu.

Toliko na brzinu. 

Hvala vam što ste tu! Hvala što me pratite. Hvala što podržavate moj rad i što mi svakom lijepom riječju dajete krila i novu energiju za stvaranje.

Upoznajte svoju glinenu vilu

Upoznajte svoju glinenu vilu

Kozmetiku napravljenu od gline bogate silicijem i čistih botaničkih sastojaka

Kozmetiku napravljenu od gline bogate silicijem i čistih botaničkih sastojaka

Nije testirana na životinjama i nikada neće biti

Nije testirana na životinjama i nikada neće biti

Ručno izrađena s ljubavlju u EU (Slovenija)

Ručno izrađena s ljubavlju u EU (Slovenija)

70 godina obiteljske tradicije s glinom

70 godina obiteljske tradicije s glinom